Товарни гуми

Товарни гуми

Гуми за товарни автомобили

Примекс е специалистът в гуми за товарни автомобили и автобуси. Ние гарантираме избор на продукти, базиран изключително върху нуждите на превозните средства на нашите клиенти.

Ние разполагаме с обширно портфолио от марки на всички известни производители на  товарни гуми и предлагаме независима консултация и компетентно обслужване от квалифицирани служители.

Правилен избор и професионална консултация

Правилният избор на гуми и професионалната консултация са от изключително значение за икономичната работа на товарните автомобили. Благодарение на нашия опит в обслужването на малки и големи компании ние знаем прекрасно коя гума подхожда на нуждите на нашите клиенти и им гарантира максимално представяне и икономичност. Освен това успешно оптимизираме процеса по управление на гумите и помагаме на нашите клиенти да намалят разходите си за транспорт.

Във всички наши обекти, специално оборудвани за нуждите на товарните транспортни средства, предлагаме пълен набор от услуги по монтаж, сервиз и ремонт на товарни гуми. Нашите специалисти по продажби са специално обучени и разполагат с обширни технически познания относно приложението на гумите за автобуси и товарни автомобили. 

Портфолио от марки

Нашият асортимент от марки гуми за товарни автомобили впечатлява с продуктовото си разнообразие, подбраното качество и наличности. Примекс е партньор на всички известни производители на гуми за товарни автомобили и автобуси: