За Примекс

За компанията

Компанията Примекс е създадена през 1997 год. в гр. Шумен с основен предмет на дейност внос и търговия с автомобилни гуми.  Днес Примекс е лидер на българския пазар в областта на вноса и дистрибуцията на всякакъв вид гуми за леки и товарни автомобили, автобуси, селскостопанска, строителна, индустриална и специализирана техника. Компанията се радва на доверието и лоялността на своите клиенти, както и на голямо международно признание от страна на своите партньори - световноизвестни производители като Goodyear, Michelin, Pirelli, Hankook, Matador, Petlas и др.

Модерните търговски и сервизни центрове на Примекс са в цялата страна – два в София, Пловдив, Варна, Шумен, Бургас, Русе, Велико Търново и Добрич. Днес Примекс разчита не само на търговска дейност, но и на широка гама от сервизни услуги за леки и лекотоварни автомобили – регулиране на преден и заден мост, преглед ходова част, ремонти по окачването, регулиране на фарове, смяна на масла и др. Сервизите са оборудвани с последно поколение специализирана техника и инструменти и в тях работят висококвалифицирани професионалисти.

Примекс предоставя най-съвременни условия за връзка с многобройните си клиенти. Към компанията функционира център за обслужване на клиенти, който осигурява входяща комуникация чрез всички канали – национален телефонен номер, мейл и чат.

Какво предлагаме?

В Примекс се стремим да обхванем изцяло нуждите на нашите клиенти, като им предлагаме широк набор от услуги, свързани с търговията, сервиза и дистрибуцията на автомобилни гуми, автосервизни услуги, производство на регенерат, логистика.

Гуми

В модерните търговски и сервизни центрове на Примекс сме събрали цялата гама от услуги, обслужващи автомобилните гуми - от продажба на нови гуми, през цялостната им поддръжка и сервиз, до съхраняване на хотел за гуми.

Клиентите ни могат да намерят при нас гуми от световните лидери на пазара, както и отлично информирани и обучени специалисти, които да ги подпомогнат при правилния избор на гуми за индивидуалните им потребности.

Услуги

Всеки от нашите центрове е оборудван с последно поколение специализирана техника и инструменти, което ни позволява да осигурим на нашите клиенти най-високо ниво сервизни услуги за автомобилите им.

Примекс ценности

  •  УПОРСТВО
  • АМБИЦИЯ
  • ИНОВАТИВНОСТ
  • ГЪВКАВОСТ
  • СЪПРИЧАСТНОСТ
  • ОТГОВОРНОСТ
 УПОРСТВО

 УПОРСТВО

 


Опитахме ли всичко?


 

АМБИЦИЯ

АМБИЦИЯ

 


Достатъчно висока цел ли си поставихме?


 

ИНОВАТИВНОСТ

ИНОВАТИВНОСТ

 


Предлагаме ли работещо неочаквано, ново решение?


 

ГЪВКАВОСТ

ГЪВКАВОСТ

 


Намираме ли начин да постигнем целта си или да помогнем на клиента?


 

СЪПРИЧАСТНОСТ

СЪПРИЧАСТНОСТ

 


Поставихме ли се на мястото на клиента или на партньора?


 

ОТГОВОРНОСТ

ОТГОВОРНОСТ

 


Показваме ли сериозно отношение към поетите ангажименти?


 

Сертификати

Примекс ЕООД

Примекс ЕООД

Примекс ЕООД

Примекс ЕООД

Примекс ЕООД

Примекс ЕООД

Примекс ЕООД

ISO 9001:2015 и ISO 14001:2015

Примекс е удостоверена с международния сертификат по качество - ISO 9001:2015 и ISO 14001:2015.

В компанията са сертифицирани всички основни дейности и направления: внос, търговия, сервиз и регенерат на автомобилни гуми. Системата за управление качество непрекъснато се подобрява в съответствие с изискванията на международния стандарт.

Професионално подготвени вътрешни одитори следят за спазване на регламентираната система, а сертифициращата организация TUV Rheinland InterCert осъществява одит на компанията веднъж годишно.

Сертификат за качество на регенерат

Примекс е сертифицирана в съответствие с регулация R109 на Европейската икономическа комисия, с което се гарантира, че регенерираните гуми са произведени спрямо определени стандарти за качество, сравними със стандартите за производство на нови гуми. Сертификатът е издаден от страна на Kraftfahrt-Bundesamt и удостоверява, че произвежданият регенерат от Примекс отговаря на европейските стандарти за качество.