Специална оферта, само за членове на IQOS CLUB

Специална оферта, само за членове на IQOS CLUB

В периода от 15.04.2022 до 31.05.2022, като член на IQOS CLUB сега можеш да закупиш 4 бр. летни или всесезонни гуми марка HANKOOK със специална 8% отстъпка, а всеки, който се е възползвал от офертата в периода на промоцията получава допълнително и безплатен пакет „Лятна ваканция“*, който може да бъде използван в периода от 01.06.2022 до 30.08.2022 год. срещу представяне на оригиналния документ за покупка на гумите, в който е използван кода от IQOS CLUB платформата! 

 

*Пакетът „Лятна ваканция“ може да се използва само в периода между 01.06.22 и 30.08.22 и включва: демонтаж на гумите от автомобила, баланс на 4 колела, пълнене с азот на 4-те гуми и монтаж на гумите обратно на автомобила.

 

Всички гуми Hankook можете да видите тук!

 

УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА: 

 

Специалната оферта касае наличните, към момента на постъпване на поръчка за продажба от краен клиент физическо лице, летни гуми или всесезонни гуми с марка HANKOOK, предлагани от ПРИМЕКС в съответен търговски център или в онлайн магазина. Не се приемат поръчки за доставка на гуми с марка HANKOOK, които не са налични онлайн или на място в обектите на ПРИМЕКС, в момента на покупката.

 

В кампанията могат да участват само крайни клиенти – физически лица. Условията не са приложими за юридически лица. 

 

Пакет „Лятна ваканция“ може да бъде получен след представяне на оригиналния документ за продажба, с който клиентът е закупил гуми в рамките на промоцията, срещу код, предоставен от онлайн платформата на IQOS CLUB. Всеки клиент, който е закупил гуми в промоцията, може да се възползва еднократно от пакета услуги „Лятна ваканция“. Пакетът „Лятна ваканция“ може да бъде преотстъпен на друг клиент, но другия клиент, който ще се възползва от пакета, следва да представи оригинала на платежния документ, с който са закупени гумите в промоцията на IQOS CLUB. Ако даден клиент преотстъпи правото си за ползване, той губи право сам да се възползва от пакета „Лятна ваканция“, т.е. пакетът ще се счита за използван и не може да се ползва повторно.

 

Отстъпката от -8% (минус осем процента) не се прилага върху цената за доставка и допълнителните такси за наложен платеж, ако поръчката е онлайн. 

Отстъпката от -8% (минус осем процента) не важи за цената на услуги по демонтаж на гумите, баланс и монтаж на гумите, както и за други услуги, които могат да бъдат начислени в момента на покупката, ако монтажа на гумите се извършва в центрове ПРИМЕКС. 

Отстъпката от -8% (минус осем процента) важи само за участващите в промоцията летни и всесезонни гуми с марка HANKOOK, които са налични онлайн или на място в обектите на ПРИМЕКС, в момента на покупката

 

Търговски обекти, в които могат да се представят Кодове, получени от платформата IQOS CLUB: https://primex-bg.com/servizni-centrove.html

 

Условията на промоцията важат и за поръчки, направени в периода от 15.04.2022 до 31.05.2022 през електронния магазин https://primex-bg.com/tarsene.html, за които, при финализиране на поръчката, следва да се приложи специалния код, получен от IQOS CLUB платформата.

 

За всякакви въпроси по условията на промоцията и начина на използване на кодовете можете да се обръщате към националния телефон на ПРИМЕКС 070010122