Победа в тестовете на Auto Bild Allrad за Kinergy 4S 2 X, всесезонната гума за SUV автомобили на Hankook

Победа в тестовете на Auto Bild Allrad за Kinergy 4S 2 X, всесезонната гума за SUV автомобили на Hankook

Победа в тестовете на Auto Bild Allrad за Kinergy 4S 2 X, всесезонната гума за SUV автомобили на Hankook

Броят на SUV автомобилите по пътищата се покачва, точно както всесезонните гуми, които вече достигат пазарен дял от 20%, според Auto Bild Allrad. Тъй като Hankook инвестира в научноизследователска и развойна дейност на ранен етап, Kinergy 4S 2 всесезонни гуми за пътнически, и Kinergy 4S 2 X за SUV автомобили, са отлична алтернатива, за онези, които избягват смяната на гуми всеки сезон. Безопасността е важна характеристика, когато се говори за всесезонни гуми. Редакторите на немското издание на Auto Bild Allrad обявиха Hankook Kinergy 4S 2 X за тазгодишния победител на техния тест за всесезонни гуми: "Наистина съществува, една гума, която да е безопасния избор във всички метеорологични условия"

"Радваме се, че Kinergy 4S 2 и нейната SUV версия Kinergy 4S 2 X, убеди съдиите повсеместно, чрез независим тест на европейски търговски медии. Свойствата на гумата говорят сами за себе си: V-образната форма на шарката и най-съвременната смес на протектора, съставена от натурални съставки, предлага стабилно и сигурно управление на мокро и сухо, а също така и висока устойчивост на аквапланинг" потвърждава Клаус Краус, Ръководител на Европейския център за проучвания и развитие на Hankook.

Производителят на премиум гуми Hankook е разработил всесезонни гуми Kinergy 4S 2 и 4S 2 X за различни метеорологични и температурни условия, особено за шофьори, за които е важно качеството и цената, и които искат представяне и сигурност, без да сменят на всеки 6 месеца гумите си. Kinergy 4S 2 и 4S 2 X имат още по-балансирани и постоянни характеристики. Профилът предлага атрактивна алтернатива за осигуряване на целогодишно движение в съответствие със закона и е особено ефективна при постоянно променящите се метеорологични условия в Европа. Благодарение на маркировката със снежинка (3PMSF), която е задължителна за зимни гуми в Европа от 2018 година, гумата може да се кара през цялата година.

Като всесезонна гума, Kinergy 4S 2 е изключително универсална, комбинира летни и зимни характеристики, без спадове при представянето, повлияни от температурата. Тя предлага висока надеждност при мокри, сухи и зимни условия, което става възможно благодарение на насочващия протектор. V-образните блокиращи протектори осигуряват достатъчна стабилност при шофиране, дори в студените сезони. Те са допълнени от екстра широки, двустепенни основни дренажни канали, позволяващи оптималното отвеждане на водата встрани, дори и при много силен дъжд. Дренажната система предотвратява аквапланинг и е способна да отведе кишата от гумата много по-ефективно от преди. Тези свойства са подкрепени и от състава на протектора, който е направен от силициево-полимерен композит с висока плътност, което осигурява много добро сцепление на мокро, благодарение на пропорцията между натурални олиа и смоли.

 

Hankook Tire е компания, която произвежда в световен мащаб иновативни и награждавани радиални гуми с доказано отлично качество за пътнически автомобили, леки камиони, SUV, RV, камиони, автобуси, също и гуми за състезателни коли.

Стремейки се да предостави на потребителите най-високите постижения в качеството, технологиите и удовлетворение от шофирането, Hankook Tire непрекъснато инвестира в научноизследователска и развойна дейност, поддържайки пет научни центъра и осем производствени мощности по целия свят. 

 

Източник:

https://www.hankooktire.com