Michelin

Pilot Sport 4

Сезон : Летни гуми

Лятната гума Michelin Pilot Sport 4, предлагана от Примекс, гарантира най-високо ниво на управление и сигурност в своя клас, благодарение на използването на най-добри практики и иновативни технологии, разработени за моторните спортове. Тя е отличен пример за прилагането на стратегията Michelin Total Performance, която използва иновации и модерни технологии, за да подобри множество характеристики едновременно като устойчивост на износване, сцепление и икономия на гориво, които водят до комфорт, безопасност и невероятно удоволствие от шофирането. 

Благодарение на изкусно проектираните динамични взаимодействия между архитектурата, шарката на протектора и материалите, протекторът непрекъснато се адаптира към пътя и по този начин осигурява оптимално управление на контактното петно.

Новата технология „Dynamic Response“ се състои от брекер, подсилен с комбинация от арамидни и найлонови влакна, който осигурява оптимален контрол на посоката. Благодарение на високата плътност, изключителната якост на опън (пет пъти по-устойчиви от стомана) и ниското тегло на арамидните влакна, центробежната сила при високи скорости е напълно овладяна, а контактното петно остава едно и също, дори при високи скорости. 

Високото ниво на работните характеристики е постигнато чрез нова, силно хомогенна смес на протектора, включваща функционални еластомери 2 и фин силициев диоксид. Освен това широките и дълбоки надлъжни канали осигуряват ефективно отвеждане на водата по мокри пътища. Тази нова смес увеличава също пробега и горивната ефективност на гумата.

Абонирай се за нашия E-mail бюлетин: