Нов модел лятна спортна шосейна гума от MICHELIN - на пазара е Pilot Sport 5

Нов модел лятна спортна шосейна гума от MICHELIN -  на пазара е Pilot Sport 5

Нов модел лятна спортна шосейна гума от MICHELIN -  на пазара е Pilot Sport 5

Мотото на новия модел MICHELIN PILOT SPORT 5 e "Извлечи максимума от преживяването зад волана"!

MICHELIN e компания, която държи на думата си и затова новата PILOT SPORT 5 съчетава в себе си няколко основни характеристики:

  • Проектирана за отличен пробег и дълготрайни показатели
  • Създадена да осигурява висока степен на реагиране за прецизно управление 
  • Максимално сцепление и спирачни показатели на мокри и сухи пътни настилки
  • Високи показатели, съчетани с елегантна естетика


В официалния анонс на гумата от MICHELIN, по отношение на отличен пробег и поведение на пътя, акцентът се поставя върху няколко технологии, които позволяват тези две характеристики да се съчетаят в едно.

Първата е технологията на MICHELIN “Dynamic Response”, която осигурява добрата чувствителност на автомобила при подаването на кормилните команди към пътя, както и осигурява отлично реагиране и прецизно управление.

Втората технология е “MaxTouch Construction”,  която разпределя равномерно силите на ускорение, спиране и завиване, в резултат на което животът на протектора се удължава.

Когато става дума за висока степен на реагиране и за прецизно управление, говорим за други две характеристики, които се гарантират от дизайна на протектора  “Dual Sport” и структурата на страницата и блокчетата на гумата.  Протекторът се характеризира с вътрешна страница с големи надлъжни канали, които изтласкват водата навън за по-добра сцепна сила на мокро, а външната страница е снабдена с твърди блокчета за по-добро сцепление на сухо.

Детайлите са от значение. В модела PILOT SPORT 5 създателите от MICHELIN държат сметка и за естетическите качества на гумата, наред с останалите параметри, които я правят предпочитана от клиентите. Дизайнът на страницата “Premium Touch” създава гладка, матово-черна визия с подобна на кадифе микро текстура. Автомобилната гума MICHELIN Pilot Sport5 разполага с индикатор “Wear2check”, с помощта на който можете лесно да проверявате и следите износването на протектора.  

Можете да проверите за наличност във Вашия размер и да поръчате Вашите нови гуми MICHELIN Pilot Sport5 от този линк, а цялата гама, на предлаганите от ПРИМЕКС гуми, от марката MICHELIN ще намерите тук