LH71 G FIT 4S

LAUFENN LAUFENN
LH71 G FIT 4S

Употребата на високо съдържание на силика за по-добър захват и подобряващите съставки в сместа за протектора при новата Laufenn G FIT 4S, в комбинация с напредналата технология за смесване на Hankook, дават надеждно ниво на захват през цялата година, особено на мокри или покрити с киша настилки. Като резултат се ускорява разпръскването на вода и киша, което намалява риска от аквапланинг.

Широките стоманени колани и балансираният контур на каркаса на Laufenn G FIT 4S, позволяват стабилно управление, особено при сухи условия. Това, заедно с пълнителя в борда с висока твърдост за прецизно управление при завиване, дават много добри работни характеристики при сухи условия. Пълното покритие без свръзки, подобрява управлението и износването на протектора, и позволява да се увеличи контакната повърхност на гумата с настилката, дори и при високи скорости. При новата всесезонна гума Laufenn, стоманеният борд е подсилен, за да даде еластичност за плавно и леко шофиране. Самозаключващите се централни блокчета на протектора, дават по-голяма твърдост, което води до стабилност както при мокри, така и при сухи пътни настилки.

Каналите по повърхността на протектора са аранжирани под различни ъгли, за да се увеличи ефективността на гумата при всякакви климатични условия, включително при различни ъгли на завиване. Линейните 3D ламели в центъра на протектора подобряват работните характеристики, особено при заснежени пътища, без това да компрометира стабилността на блоковете при управление на сухи настилки. Допълнителните, вълнообразни ламели в областта на раменете подсилват сцеплението и спирачните характеристики при сняг, но също така могат да се затварят за приложение при сухи условия.

Новата Laufenn G FIT 4S е сертифицирана с 3PMSF маркировка за всесезонна гума за Европейски пътища. Първоначалното представяне на Европейския пазар е в размерите от 13 до 18 инча при широчина на протектора от 155mm до 235mm, съотношения от 80 до 40, главно за допълнителен товар и в скоростни индекси от T до Y.