LAUFENN

Laufenn

Laufenn е марка на южнокорейската компания Hankook, представена в Европа през 2015 г. С използване на опита на Hankook в разработката на нови технологии моделите на Laufenn предлагат разумен и качествен избор на добра цена. 

Марката Laufenn е качество и стойност за клиента чрез фокусиране върху простота на изпълнението и удоволствие при шофирането. Безопасността е гарантирана чрез дизайн, разработен в най-съвременни изследователски центрове и тестван чрез многобройни компютърни симулации и реални тестове. 

Когато синьото, представляващо рационална стойност, и червеното, представляващо емоционална стойност, се срещнат, тогава се заражда лилавият цвят на Laufenn, за да гарантира на практика и двете стойности. Laufenn осигурява изключително преживяване от шофирането чрез оптимизирано представяне при всякакви климатични условия и всеки сезон.

Laufenn S FIT серията е разработена за спортни автомобили, G FIT гумите са с високо ниво на икономия на гориво и добри характеристики при мокри условия, X FIT са гуми, специално разработени за ванове и бусове, а зимната серия носи символа I FIT.

Разгледайте всички гуми Laufenn, предлагани от Примекс.

 

 

Летни гуми

Зимни гуми

Всесезонни