Летни гуми Petlas с подарък

Купете 4 летни гуми Petlas в центрове Примекс и ще получите на място един от следните полезни подаръци за Вашия автомобил – органайзър за багажник, спортен сак или комплект чистачки за автомобил BOSCH AERO ECO.

Промоцията важи за крайни клиенти при покупка на летни гуми за леки, лекотоварни автомобили и 4 х 4 и не се комбинира с други отстъпки и промоции. Промоцията не важи при покупки на гуми Petlas онлайн.

Период на промоцията: 05.04. - 30.04.2021 31.05.2021 г. или до изчерпване на количествата подаръци.

Организатор на кампанията: "Примекс“ ЕООД с адрес на регистрация: гр. Каспичан, ул. Ропотамо 7, вписано в Търговския регистър с ЕИК 127033207, имейл: info@primex-bg.com, телефон: 0700 10 122.

Други условия:

Промоцията важи за крайни клиенти и при покупка на летни гуми PETLAS за леки, лекотоварни автомобили и 4x4.

Промоцията не се комбинира с други отстъпки и промоции.

Бонусът се получава само при покупка на място, не и онлайн.

Конкретната оферта, която е комуникирана по интернет, е за всички модели и размери леки летни гуми PETLAS.

Не се допуска замяна на бонуса с паричната му равностойност или с друг подарък. Бонусът не може да бъдат прехвърлян на друг клиент.

Организаторът си запазва правото да промени периода на Кампанията, ако поради непредвидени обстоятелства не може да активира Кампанията на 05 април 2021г. или да я прекрати на 30.04.2021 31.05.2021 г.

Организаторът има право да променя условията на кампанията по време на цялостнотото й провеждане, като за целта информира своите потребители на уебсайта www.primex-bg.com. В тези случаи Организаторът не дължи компесация на участниците.

Вижте повече за гумите Petlas тук.

 

Обратно в списъка

Абонирай се за нашия E-mail бюлетин: