Petlas

Petlas

Petlas е турска компания с изключително бурно развитие и много голям финансов ресурс. Компанията е износител №11 в Турция, оперира в 98 страни по целия свят чрез стабилна дистрибуционна мрежа. Гумите Petlas се произвеждат за леки, лекотоварни и товарни автомобили, както и за автомобили с приложение в селското стопанство, промишлеността, минното дело и самолетостроенето. 

Компанията е основана през 1976г. в Турция и оперира в 98 държави по света. Първоначално започва производство на гуми за военни самолети и техника. По-късно се насочва към гуми за автомобили, камиони, тежка и селскостопанска техника. Компанията е създадена чрез Joint Venture със Sumitomo Tires.

Иновативната мисия на компанията и нейният уникален подход, гарантиращ качество, са причина за постоянния ръст на фирмените показатели и осигуряват нейните високи позиции на всеки пазар с качество и ориентация към нуждите на клиента. Технологията на Petlas разработва гуми, готови да задоволят клиентите във всеки аспект на тяхното представяне. Petlas e единствената компания в Турция, произвеждаща гуми за военна техника и самолети (от 1993г.).

С повече от 40 години опит в производството на военни гуми, Petlas предлага висококачествени модели за джипове и автомобили с 4Х4 задвижване. Гамата от леки автомобилни гуми на Petlas се увеличава, както и предлаганите гуми за камиони и селскостопанска техника.

Разгледайте всички гуми Petlas, предлагани от Примекс. 

 

 

 

Летни гуми

Зимни гуми

Всесезонни