Купи 4 зимни или всесезонни гуми LAUFENN и получи подарък!

Купи 4 зимни или всесезонни гуми Laufenn в центрове Примекс и ще получиш на място подарък - комплект 2 бр. чистачки BOSCH AERO ECO в размер* по твой избор!

*Наличностите от размери могат да се различават в различните обекти на Примекс в страната.

Промоцията важи за крайни клиенти при покупка на 4 броя зимни или всесезонни гуми Laufenn за леки, лекотоварни автомобили и 4х4 и не се комбинира с други отстъпки и промоции.

Период на промоцията: 29.10.2022 г. до 30.11.2022 г. или до изчерпване на количествата на подаръка.

Организатор на кампанията: "Примекс“ ЕООД с адрес на регистрация: гр. Каспичан, ул. Ропотамо 7, вписано в Търговския регистър с ЕИК 127033207, имейл: info@primex-bg.com, телефон: 0700 10 122.

Други условия:

Промоцията важи за крайни клиенти и при покупка на 4 бр. зимни или всесезонни гуми LAUFENN за леки, лекотоварни автомобили и 4x4.

  • Промоцията не се комбинира с други отстъпки и промоции.
  • Подаръкът се получава само при покупка на място и не важи при покупки онлайн.
  • Не се допуска замяна на подаръка с паричната му равностойност. 
  • Подаръкът не може да бъдат прехвърлян на друг клиент.
  • Подаръкът не важи за покупките на корпоративни клиенти и едрови партньори!

Организаторът си запазва правото да промени периода на Кампанията, ако поради непредвидени обстоятелства не може да активира Кампанията на 29 октомври 2022 год. или да я прекрати на 30 ноември 2022 год.

Организаторът има право да променя условията на кампанията по време на цялостнотото й провеждане, като за целта информира своите потребители на уебсайта www.primex-bg.com. В тези случаи Организаторът не дължи компенсация на участниците.

Вижте повече за гумите LAUFENN тук!