КУПЕТЕ 4 БРОЯ ЛЕТНИ ИЛИ ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ MICHELIN ЗАЕДНО С МОНТАЖ И БАЛАНС ОТ ЦЕНТРОВЕ ПРИМЕКС И ВЗЕМЕТЕ ОТСТЪПКА

КУПЕТЕ 4 БРОЯ ЛЕТНИ ИЛИ ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ MICHELIN ЗАЕДНО С МОНТАЖ И БАЛАНС ОТ ЦЕНТРОВЕ ПРИМЕКС И ВЗЕМЕТЕ ОТСТЪПКА

Купете 4 броя от моделите летни или всесезонни гуми на марката Michelin от центрове Примекс, монтирайте ги и ги балансирайте при нас и получете специална отстъпка от цялата цена.

- При покупката на комплект 4 гуми 16‘‘ и 17‘‘ – получавате отстъпка в размер на 50 лв. без ДДС, от цената на монтажа и баланса им.

- При покупката на комплект 4 гуми от 18‘‘ до 24‘‘ включително – получавате отстъпка в размер на 80 лв. без ДДС, от цената на монтажа и баланса им.

Период на кампанията 17.06-31.07.2024 г.

- Отстъпката не се комбинира с други отстъпки и промоции.

- Отстъпката се получава само при покупка на място в центрове за гуми Примекс и не важи при покупки онлайн.

- Не се допуска замяна на отстъпката с паричната му равностойност. 

- Отстъпката не може да бъде прехвърляна на друг клиент.

- Отстъпката не важи за покупките на корпоративни клиенти и едрови партньори!

Организаторът и партньорът си запазва правото да промени периода на Кампанията, ако поради непредвидени обстоятелства не може да активира Кампанията на 17.06.2024 г. или да я прекрати на 31.07.2024 г.

Организаторът и партньорът имат право да променя условията на кампанията по време на цялостнотото й провеждане, като за целта информира своите потребители на уебсайта www.primex-bg.com. В тези случаи Организаторът не дължи компенсация на участниците.

Партньор на кампанията: "Примекс“ ЕООД с адрес на регистрация: гр. Каспичан, ул. Ропотамо 7, вписано в Търговския регистър с ЕИК 127033207, имейл: info@primex-bg.com, телефон: 0700 10 122 от името на Мишлен България ЕООД

 

Повече информация за гумите Michelin, може да намерите тук