K125 Ventus Prime3

Hankook Hankook
K125 Ventus Prime3

Примекс с гордост представя победителя в летния тест на немското списание AutoBild за 2018г. - Hankook Ventus Prime3. Моделът е отличен заради „образцово поведение на мокра и суха настилка, прецизни реакции на кормилното управление, къс спирачен път на мокра и суха настилка, приятен комфорт на возене, добро съотношение цена/качество“.

 

Благодарение на оптимизирания дизайн на протектора и подобрената твърдост на блокчетата е увеличено контактното петно. Двойната стабилност на ребрата и солидните външни блокчета осигуряват допълнителна стабилност и отлично управление. Спирането в мокри условия е подобрено и благодарение на широките четири надлъжни канала, позволяващи бързо отвеждане на водата. Дълбочината на всяко улейче се определя от позицията му върху повърхността на протектора, за да гарантира, че гумата остава балансирана и в състояние да осигури най-доброто представяне върху мокър и сух път. Оптимизираният ъгъл на страничните канали се грижи за намаляване на нивото на външния шум. Подобрената смес на протектора с високо съдържание на силициев диоксид подобрява сцеплението на сухо и на мокро и намалява съпротивлението при търкаляне.

 

Hankook Ventus Prime3 стана победител в летния тест на AutoBild и за 2016г., като постигна „най-добри резултати върху суха и мокра повърхност, добро съотношение цена–качество, прецизно управление, динамични работни характеристики, кратък спирачен път върху мокра и суха повърхност и добър пробег“.

Налични размери гуми

225 / 55 R16