iON i*cept SUV

Hankook Hankook
iON i*cept SUV

Удвоете предимството

iON i*cept SUV разширява границите на компромисите, за да постигне оптимална производителност. iON i*cept SUV е специално пригоден за електрически превозни средства, но също така е оборудван с най-доброто от двата свята.

Минимизиран шум при шарката на протектора

  • V-образен модел на превключване

V-образният модел на iON i*cept SUV разпространява шума от пътя чрез алтернативно изместване на вътрешни и външни блокове по време на контакт с пътя, което също така осигурява допълнително сцепление със сняг.

  • Multi-Pitch оптимизация

Шумът от гумите може да бъде драстично намален чрез оптимизиране на последователността на стъпката. iON i*cept SUV е оптимизирал броя и размера на тоновете, за да слуша повече това, което има значение.

Минимизиран шум в кухината

  • Технология за нарязване

Технологията на набраздяване на iON i*cept SUV, приложена вътре в жлебовете, ефективно намалява резонансния шум по време на контакт с пътя, като стеснява пътя на въздуха, без да губи предвидените характеристики на жлеба.

Увеличен пробег

Hankook разбира опасенията от загубата на енергия докато шофирате електрически превозни средства през зимата. Чрез намаляване на съпротивлението при търкаляне батерията издържа по-дълго, за да измине по-дълго разстояние. Няколко мили могат да бъдат решаващи по време на извънредна ситуация.

Допълнително намалено съпротивление при търкаляне

  • Оптимизирано втвърдяване

iON i*cept SUV постигна прилична оценка на LRR производителността чрез прилагане на усъвършенствана смес и оптимизирана технология за втвърдяване на гумата Hankook, която подобрява еднакво всички части на гумата.

  • Аеродинамичен профил

Аеродинамичният профил на iON i*cept SUV намалява съпротивлението на въздуха/търкаляне, както и шума.

Подобрена стабилност в завой

  • EV Contour технология

Коравината на гумите е от съществено значение да бъде подобрена, за да понесе тежестта на електрическите превозни средства. Технологията EV Contour на Hankook увеличава твърдостта при завой със 7%, за да подобри управлението на електрическите превозни средства.

Подобрено сцепление на сняг

  • Оптимизирани ъгли на ламелите

Ъглите на ламелите на iON i*cept SUV са оптимизирани за подобряване на спирането и сцеплението върху сняг. Точността на ъглите на ламелите може значително да подобри безопасността по заснежените пътища.

Превъзходно управление по зимни пътища

  • Разнообразни ламели

Твърдостта на шарката на протектора е оптимизирана чрез прилагане на 2D ламели в центъра и 3D ламели в околните блокове. Това позволява на iON i*cept SUV да осигури превъзходно управление на всички видове зимни пътни настилки.

Осигурено е усъвършенствано представяне на сняг, добавяйки намалено съпротивление при търкаляне

  • EVolution Compound

Съставена от силициев диоксид с висока концентрация и екологични материали, сместа EVolution осигурява задоволителен пробег и допълнително намалено съпротивление при търкаляне, без да липсва ефективността на сняг.

Подобрено сцепление на мокро

  • Отвеждане на водата

Прорезите за отвеждане на водата са поставени вътре в раменните блокове за оттичане на водата от главния канал, което увеличава максимално сцеплението на мокри пътища.

Налични размери гуми

235 / 45 R21 295 / 40 R21
255 / 40 R22