Игра с PETLAS

Игра с PETLAS

В Примекс подбираме много внимателно партньорите, чиито гуми продаваме. Държим на качество и сигурност на добра цена.

PETLAS е турски производител, създаден през 1976 годна, който в момента изнася продукцията си в над 130 държави по света. Компанията е създадена като Joint Venture със Sumitomo Tires. Първоначално започва производство на гуми за военни самолети и техника. По-късно се насочва към гуми за автомобили, камиони, тежка и селскостопанска техника.  Днес PETLAS произвежда гуми за пълния спектър от превозни средства - леки, лекотоварни и товарни автомобили, специализирани машини с приложение в селското стопанство, промишлеността, минното дело и самолетостроенето. 

Тази седмица, заедно с PETLAS, ти даваме възможност да спечелиш един комплект от 4 броя зимни гуми Petlas, по твой избор, на стойност до 800 лв. с ДДС.

Условията на играта са публикувани на този линк

За да участваш в томболата е необходимо в периода 07.11.2022 до 11.11.2022 г. да се регистрираш в специално създадената форма на тази страница.

В полето „Играя за тази гума“ ни сподели линк от нашия сайт, на желания от теб модел и размер зимни гуми от марката Petlas.

За да копираш интернет адреса на гумата Petlas, за която се бориш, посети страницата на съответната гума Petlas и натисни върху активния линк с текст "Играй за тази гума", който ще копира автоматично линка на гумата във формата за регистрация за играта. След това попълни две имена, имейл и телефон за връзка и натисни бутона ИЗПРАТИ.

За да се приеме регистрацията ти за успешна и да влезе в томболата за спечелването на наградата е необходимо да потвърдиш имейла, който ще получиш от нас, след подаването на заявката ти за регистрация.

Печелившият ще бъде определен чрез томбола, която ще се изтегли в 16:00 часа този петък (11.11.2022) и ще бъде обявен по Радио ВЕСЕЛИНА!

Голямата награда печели Светослава Ненова!

Спечелилите утешителна награда стъргалка за лед са:

1.Елеонора Кършева

2.Петя Катилова

3.Кубрат Демиров

4.Милен Тодоров

5.Христина Симеонова

6.Цветелина Първанова

7.Румен Йорданов

8.Ивелин Димитров

9.Таньо Кръстев

10.Десислава Гогова