Hankook представя нова всесезонна гума под бранда си Laufenn - LH71 G FIT 4S

Hankook представя нова всесезонна гума под бранда си Laufenn - LH71 G FIT 4S

Hankook представя нова всесезонна гума под бранда си Laufenn - LH71 G FIT 4S

Ню-Исенбург, Германия, 05.11.2020г. – Премиум производителят Hankook представи допълнението към портфолиото на своята марка Laufenn с нова всесезонна гума за леки коли и малки до средни размери SUV.

Laufenn G FIT 4S включва по-широки канали и смес с високо съдържание на силика за по-добър захват, които осигуряват стабилно шофиране при различните температурни обхвати, типични за Европа. С втория си бранд Laufenn, Hankook предлага на потребителите си гама от модерни гуми за леки коли и SUV, които са съобразени с различните стандарти на живот и предлагат привлекателно съотношение цена – параметри. Новата Laufenn G FIT 4S е разработена за потребители с отношение към цената, които търсят безопасно шофиране през всички сезони, в градски условия и равнини, като избягват смяна на гумите два пъти в годината, поради различни причини.

“Нашата марка Laufenn ще продължи да се развива и ще разширим продуктовото портфолио с внимание към изискванията на пазара.” – казва Санг Хун Лий, Президент за Hankook Европа. “Допълнението с новата всесезонна гума Laufenn за леки коли и SUV, е резултат от нарастващата популярност в този сегмент, особено в Централна и Западна Европа.”

Употребата на високо съдържание на силика за по-добър захват и подобряващите съставки в сместа за протектора при новата Laufenn G FIT 4S, в комбинация с напредналата технология за смесване на Hankook, дават надеждно ниво на захват през цялата година, особено на мокри или покрити с киша настилки. Като резултат се ускорява разпръскването на вода и киша, което намалява риска от аквапланинг.

Широките стоманени колани и балансираният контур на каркаса на Laufenn G FIT 4S, позволяват стабилно управление, особено при сухи условия. Това, заедно с пълнителя в борда с висока твърдост за прецизно управление при завиване, дават много добри работни характеристики при сухи условия. Пълното покритие без свръзки, подобрява управлението и износването на протектора, и позволява да се увеличи контакната повърхност на гумата с настилката, дори и при високи скорости. При новата всесезонна гума Laufenn, стоманеният борд е подсилен, за да даде еластичност за плавно и леко шофиране. Самозаключващите се централни блокчета на протектора, дават по-голяма твърдост, което води до стабилност както при мокри, така и при сухи пътни настилки.

Каналите по повърхността на протектора са аранжирани под различни ъгли, за да се увеличи ефективността на гумата при всякакви климатични условия, включително при различни ъгли на завиване. Линейните 3D ламели в центъра на протектора подобряват работните характеристики, особено при заснежени пътища, без това да компрометира стабилността на блоковете при управление на сухи настилки. Допълнителните, вълнообразни ламели в областта на раменете подсилват сцеплението и спирачните характеристики при сняг, но също така могат да се затварят за приложение при сухи условия.

Новата Laufenn G FIT 4S е сертифицирана с 3PMSF маркировка за всесезонна гума за Европейски пътища. Първоначалното представяне на Европейския пазар е в размерите от 13 до 18 цола (инча) при широчина на протектора от 155mm до 235mm, съотношения от 80 до 40, главно за допълнителен товар и в скоростни индекси от T до Y.

 

Търсете наличните размери от този модел на този линк: https://primex-bg.com/lh71-g-fit-4s.html

 

За Laufenn

Марката LAUFENN, излязла на Европейския пазар през 2015г, възниква като резултат от стремежа към изчистеност и е ориентирана към надеждни работни характеристики и атрактивно шофиране. Laufenn се фокусира върху основните и главни функции на гумите, за да предложи на потребителите широка гама от практични продукти, подходящи за различните потребности и стандарти на живот. Линията включва летни и зимни, радиални, леки, лекотоварни и гуми за SUV с високи експлоатационни характеристики. Като нова марка на HANKOOK, Laufenn предлага надеждно качество и изключително обслужване: от проучване и развитие, през производство, до отдадено търговско отношение и обширни гаранции, под шапката на главната компания Hankook. През 2020 Laufenn продължава да се разширява и вече включва широка гама от гуми за микробуси и камиони, като така успява да покрие най-съществените изисквания на пазара с привлекателното съотношение на цена и характеристики.

Източник:www.hankooktire.com