Hankook е “Производител на годината 2021” в категория Всесезонни гуми на Auto Bild

Hankook е “Производител на годината 2021” в категория Всесезонни гуми на Auto Bild

Ню-Исенбург, Германия, 03.11.2021г. – Премиум производителят Hankook е определен за “Производител на годината 2021” в категорията Всесезонни гуми на Auto Bild Group, с което още веднъж доказа високото ниво на своите премиум всесезонни гуми. Решението на редакторите е базирано на резултатите, проведени от Auto Bild и техните списания през 2021. Kinergy 4S 2 X, която достигна първо място в големия SUV тест за всесезонни гуми на Auto Bild Allrad и Kinergy 4S 2, която е трета в супер теста за всесезонни гуми за леки коли, допринесоха за генералното класиране за тазгодишната награда.

“Ние предлагаме на нашите клиенти иновативни гуми с високи работни характеристики вече над 20 години, което ни прави един от главните пионери в тази продуктова категория, затова сме доволни, че получаваме наградата Производител на годината от списание Auto Bild. Независимите резултати от тестовете показват, че нашата Kinergy 4S фамилия е действително всестранно развита и нашите клиенти могат да разчитат на нея”, казва Sanghoon Lee, Президент на Hankook за Европа.

Всесезонната Kinergy 4S 2 за SUV е действително добра във всичко, като комбинира специфични летни и зимни характеристики, без да проявява пропуски в представянето, които да се дължат на температурата. В същото време предлага висока надежност в мокри, сухи и снежни условия. Редакторите на немското списание Auto Bild Allrad определиха Hankook Kinergy 4S 2 X за победител в техните всесезонни тестове за гуми за 2021г. Тяхното заключение бе: “Наистина съществува! Една гума, която може да бъде безопасна при всякакви сезонни условия. Гумата – победител на Hankook е изключителен пример за това.”

Не е нужно да казваме, че версията за леки коли на Hankook Kinergy 4S 2 също предлага високо ниво на надежност в мокри, сухи и снежни условия, което е възможно поради дизайна на шарката на протектора с посока. V-образните блокчета подсигуряват висока стабилност при шофиране. Те се допълват от разширени двустепенни, главни, дренажни канали, които оптимално отвеждат водата, дори и при проливни дъждове. Това позволява на дренажната система да предотврати аквапланинг и също така може ефективно да отвежда киша от протектора. Тези характеристики са подкрепени от смес за протектора, съставена от силно обогатен композит от силициев полимер. Една от причините този материал да предлага толкова добро сцепление на мокри настилки е високото съдържание на натурални масла и смоли.

Източник: www.hankooktire.com