H750 Kinergy 4S 2

Hankook Hankook
H750 Kinergy 4S 2

Всесезонната Kinergy 4S 2 е действително добра във всичко, като комбинира специфични летни и зимни характеристики, без да проявява пропуски в представянето, които да се дължат на температурата. В същото време предлага висока надеждност в мокри, сухи и снежни условия.

Редакторите на немското списание Auto Bild Allrad определят Hankook Kinergy 4S 2 за победител в техните всесезонни тестове за гуми за 2021г. Тяхното заключение е: “Наистина съществува! Една гума, която може да бъде безопасна при всякакви сезонни условия. Гумата – победител на Hankook е изключителен пример за това.”

Версията за леки коли на Hankook Kinergy 4S 2 също предлага високо ниво на надеждност в мокри, сухи и снежни условия, което е възможно поради дизайна на шарката на протектора с посока. V-образните блокчета подсигуряват висока стабилност при шофиране. Те се допълват от разширени двустепенни, главни, дренажни канали, които оптимално отвеждат водата, дори и при проливни дъждове. Това позволява на дренажната система да предотврати аквапланинг и също така може ефективно да отвежда киша от протектора. Тези характеристики са подкрепени от смес за протектора, съставена от силно обогатен композит от силициев полимер. Една от причините този материал да предлага толкова добро сцепление на мокри настилки е високото съдържание на натурални масла и смоли.