ГУМИ HANKOOK С ПРИМЕКС ОТГОВОРНОСТ

ГУМИ HANKOOK С ПРИМЕКС ОТГОВОРНОСТ

ПРИМЕКС и HANKOOK ти предоставят страхотна възможност!

При покупката на комплект от 4 броя летни или всесезонни гуми Hankook, в цената на гумите получаваш включена Примекс Отговорност за период от 1 година.

С "Примекс Отговорност" ние се ангажираме в рамките на 12 месеца да ремонтираме или заменим гума, която е претърпяла повреда в резултат на удар в бордюр, тротоар или стена или в резултат на попадане в дупки на пътя или в резултат на проникване на пирони, стъкло или друго чуждо тяло или в резултат на други пътни опасности.

За да важи офертата, гумите трябва да бъдат монтирани в някой от центровете на Примекс в цялата страна.

Период на офертата: 17.04.-18.15.2024 г.

Условия на офертата:

1. Офертата важи само за крайни клиенти.

2. За покупка на летни или всесезонни гуми Hankook от центрове Примекс , но задължително монтирани на място в някой от центровете Примекс, разположени в цялата страна. 

3. Офертата използва и прилага всички общи условия на ПРИМЕКС ОТГОВОРНОСТ, които може да намерите тук

Организаторът си запазва правото да промени периода на Кампанията, ако поради непредвидени обстоятелства не може да активира Кампанията на 17.04.2024 г. или да я прекрати на 18.05.2024 г.

Организаторът има право да променя условията на кампанията по време на цялостнотото й провеждане, като за целта информира своите потребители на уебсайта www.primex-bg.com. В тези случаи Организаторът не дължи компенсация на участниците.

Организатор на кампанията: "Примекс“ ЕООД с адрес на регистрация: гр. Каспичан, ул. Ропотамо 7, вписано в Търговския регистър с ЕИК 127033207, имейл: info@primex-bg.com, телефон: 0700 10 122.