Goodyear

Eagle F1 Asymmetric 5

Сезон : Летни гуми

Примекс представя последния модел на Goodyear в UHP сегмента - Eagle F1 Asymmetric 5, наследник на популярния Eagle F1 Asymmetric 3. 

Множество иновативни технологии са вложени в разработката на модела, за да разкрият съществени подобрения в спирането на мокър път и в управлението, без компромис с комфорта при шофиране и външния шум.

Ключът към широките възможности на модела е в разработената от Goodyear високорафинирана смес на протектора, която комбинира отлично поведение на мокър път с управление на сухо и трайност. Благодарение на контактното петно, предназначено да се разшири при спиране, контактът на гумата с пътя се повишава значително и довежда до намаляване на спирачния път при мокро със значителните четири процента в сравнение с Eagle F1 Asymmetric 3. 

Усилията на Goodyear да оптимизират производителността са фокусирани върху по-голяма прецизност в завой, по-високо сцепление и ефективно ускоряване като част от цялостното подобрение в управлението на сух път. Подобрен е и "отговорът" на волана, което създава преживяване на водача, основано на доверие. 

 

Абонирай се за нашия E-mail бюлетин: