Goodyear

Eagle F1 Asymmetric 3 SUV

Сезон : Летни гуми

Примекс представя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV, модел от гамата на Eagle F1 Asymmetric range, която се фокусира върху оптимизиране на спирането и управление във всякакви условия.

Ключова характеристика на Eagle F1 Asymmetric 3 SUV е технологията Active Braking. Контактното петно се разширява под натиска на спирането и позволява на автомобила да спира по-ефективно.

Част от технологията ActiveBraking е изборът на Goodyear на смес на протектора. Новата смес е богата на силика, с високо съдържание на естествен каучук, което прави Asymmetric 3 SUV изненадващо мека и гъвкава.

Тъй като Eagle F1 Asymmetric 3 SUV е специално разработена за SUV приложение, дизайнът на протектора е оптимизиран, а различните слоеве на гумата са допълнително подсилени, за да се справят добре с допълнителното тегло.

Асиметричната шарка на протектора, заедно с широките и дълбоки канали в гумата, позволява водата да се изхвърля по-добре, като намалява аквапланинга и увеличава стабилността при шофиране с висока скорост. Асиметричната шарка на протектора, съчетана с по-големи блокчета от външната част на протектора с по-малко канали и ламели, помага заповишена стабилност в завой.

 

 

 

 

 

Абонирай се за нашия E-mail бюлетин: