Dynapro MT2

Hankook Hankook
Dynapro MT2

Dynapro MT2 - най-екстремната офроуд гума, която Hankook предлага до момента, осигуряваща забележително сцепление извън пътя, поддържайки ефективността на пътя.

  • Удължено по-дебело рамо - ъглови V-образни миди на раменете за допълнително сцепление извън пътя и предпазва страничната стена от отклонение на стърчащи предмети. Помага за предотвратяване на разцепване на страничната стена.
  • Протектор за неравности на страничната стена - Серията протектор на бронята е предназначена да предпазва зоната на страничната стена. Предметите се отклоняват, за да предпазят страничната стена от проникване.
  • Свързана раменна протекторна част - Чрез свързването на протекторната и раменната част, мощност през състоянието на калта и почвата и осигурява подобрено високо сцепление извън пътя.
  • Защита от кал и скали - Ежекторите за камъни предпазват каналите на протектора от пробиване и пробиване на камъни. Също така отстранете калта и камъните от каналите на протектора, за да увеличите максимално сцеплението.
  • Широк дизайн на протектора на терена - Чрез нашата инженерна 3D симулация, оптимизиран дизайн на шарката. Осигурете върховно сцепление извън пътя, като същевременно поддържате пътя и безшумност.

Налични размери гуми

31 / 10.50 R15
215 / 85 R16 225 / 75 R16 235 / 85 R16 265 / 70 R16
265 / 70 R17 285 / 70 R17