СПЕЦИАЛНА ОТСТЪПКА ОТ 15% ПРИ СКЛЮЧВАНЕ НА ЗАСТРАХОВКИ, ПРЕДЛАГАНИ ОТ БОЛЕРОН

Застрахователната платформа БОЛЕРОН е специално създадена за закупуване и управление на застрахователни продукти през мобилни телефони от крайни потребители. Полиците се подписват електронно и се изпращат на мейла на клиента.

През софтуерна платформата Болерон, на адрес https://boleron.bg/ потребителите могат само с няколко клика да сключат различни видове застраховки: 

 

 

КЛИЕНТИТЕ НА ПРИМЕКС МОГАТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ СПЕЦИАЛНА ОТСТЪПКА ОТ 15%* ПРИ СКЛЮЧВАНЕ НА ЗАСТРАХОВКИ, ПРЕДЛАГАНИ ОТ БОЛЕРОН

 

За целта е необходимо да посетите страницата на БОЛЕРОН на https://boleron.bg/ и да въведете промокод PRIMEX

ЗА БОЛЕРОН:

Болерон е софтуерна платформа за дигитално застраховане, използвана от лицензираният застрахователен брокер Болерон Консултинг EООД, ЕИК:102764975 с издаден и валиден лиценз от Комисията по финансов надзорнадзор № 721-3Б/01.12.2020 г.

БОЛЕРОН предлага застрахователни продукти на партньорите си "Уника", "Дженерали", "Лев инс", "Евроинс", ДЗИ, "Булстрад", "Алианц" и други.

––––
кодът с 15% отстъпка важи за всички застраховки, предлагани от БОЛЕРОН, без Гражданска отговорност и Бест Докторс, за които, поради законови ограничения не се предоставят допълнителни отстъпки