Примекс – генерален партньор на Премиум Рали София-Свети Влас в Сезон 2021

Примекс – генерален партньор на Премиум Рали София-Свети Влас в Сезон 2021

Примекс има удоволствието да бъде генерален партньор и спонсор на Премиум Рали София-Свети Влас СЕЗОН 2021, събитие уникално за България.

За девета поредна година Премиум Рали София-Свети Влас успешно организира събития, близки като формат до Gumball 3000 и GoldRush Rally, които обединяват страст към автомобилите, различни дестинации и подкрепата на благотворителни каузи.

Премиум Рали София-Свети Влас представя на участниците в събитията едно уникално преживяване, а всички ценители и почитатели на мощните интересни автомобили, могат да се насладят на един уникален спектакъл. Повече за организаторите и събитията, можете да научите тук.

Първото събитие за СЕЗОН 2021 стартира на 25.06.2021г. в Свети Влас, на 26.06.2021г. премина през Пловдив и завърши на 27.06.2021г. в София, на площад Александър Невски. Пълната програма на мероприятието можете да видите тук.

За нас от Примекс, както и за организаторите на Премиум Рали София-Свети Влас, безопасността при шофиране е на първо място и поради тази причина, на събитията се взимат всички мерки за безопасност.

За СЕЗОН 2021 на Премиум Рали София-Свети Влас предстоят още уникални по рода си събития, за които ще Ви информираме своевременно!

Очаквайте скоро...