Втори Примекс център в София

Втори Примекс център в София

Вторият обект Примекс в София е в заключителна фаза на строителните работи и се очаква да заработи с клиенти в най-скоро време. Центърът се намира на адрес "Околовръстен път" 39, Манастирски ливади, в близост до квартал Бояна.

Примекс ще предложи пълна гама от гуми за леки и лекотоварни автомобили на своите крайни клиенти. Центърът ще предлага и гуми за товарни автомобили, за селскостопанска и индустриална техника, както и пълен набор монтажни и сервизни услуги като регулиране на преден и заден мост, машинно изправяне на джанти, ремонт ходова част, подмяна на масла и филтри, сервизиране на климатични системи и други. Като част от утвърдената практика на компанията новият обект разполага с най-иновативни технологии и оборудване. Центърът ще предлага познатата експертна грижа към своите крайни и бизнес клиенти, като част от същността на марката Примекс. 

Примекс Бояна ще бъде деветият обект на търговската верига след тези в София на бул. "Ботевградско шосе" 275, в Пловдив, Варна, Шумен, Бургас, Русе, Велико Търново и Добрич. Разгънатата му застроена площ е 5 000 кв.м.