Нов Примекс център в София

Нов Примекс център в София

Новият многофункционален център ПРИМЕКС в София се намира на бул. Ботевградско шосе №275 (в съседство с предишния ни център и на мястото на бившия Daewoo сервиз). Комплексът е разположен на площ от 18 декара, 7000 квадратни метра е застроената площ и в него работят над 40 висококвалифицирани специалисти, които ще се погрижат да бъдете обслужени качествено и бързо.

Тук ще получите професионална консултация във връзка с избора на най-подходящите гуми за вашето транспортно средство, като разнообразието от марки за леки, лекотоварни и товарни автомобили, ремаркета и полуремаркета, автобуси, строителна, индустриална и земеделска техника е изключително голямо.

Традиционно предлаганите услуги са монтаж, демонтаж и балансиране на гумите, проверка и регулиране на геометрията, като леките и тежкотоварните автомобили се обслужват в отделни халета.

За леките автомобили са предвидени 7 сервизни клетки. Предлагаме доста по-широка гама от сервизни услуги като ремонт по окачването и спирачната система, смяна на масла, регулиране на фарове, зареждане на климатици, извършване на ГТП. На територията на комплекса има и модерна автомивка за външно безконтактно миене и вътрешно почистване.

За товарните автомобили предлагаме регулиране на преден и заден мост, както и извършване на ГТП. Композициите се обслужват без да е необходимо разкачване на полуремаркетата. За ваше улеснение през следващата година предвиждаме и изграждането на мивка за товарните автомобили.

Складовата база на центъра е изключително голяма и позволява поддържане в наличност на най-търсените видове и модели гуми. Предлагаме и хотел за гуми, в който гарантираме съхранение при оптимални условия, идентични в складовите ни помещения за нови гуми.

Докато чакате, може да изпиете чаша от най-доброто кафе в приятна обстановка, както и да се възползвате от безжичния интернет.

Центърът е на ключово място като при влизане в София по АМ Хемус има маркирана асфалтирана отбивка от бул. Ботевградско шосе.

На излизане от София към АМ Хемус по бул. Ботевградско шосе се завива надясно към строителен хипермаркет Баумакс. На идване от кв. Хаджи Димитър по бул. Владимир Вазов, ще видите центъра срещу Баумакс.

За всякаква информация може да се обръщате към нас и на номерата на Примекс Кол-център София: 02 942 90 70/80 или 0882 448 882, 0882 454 466.

Добре дошли!