Купете комплект от 4 броя летни или всесезонни гуми Continental и спечелете атрактивни награди!

Купете комплект от 4 броя летни или всесезонни гуми Continental и спечелете атрактивни награди!

Купете комплект от 4 броя летни или всесезонни гуми Continental, получете ваучер за подарък от eMAG и може да спечелите невероятно преживяване с тестово шофиране с Continental в Португалия.

Участвате при закупуване на: летни гуми за пътнически автомобили; летни гуми за лекотоварни камиони; всесезонни гуми; или гуми за джипове, автомобили 4x4.

Промоцията ще продължи от 15 март до 30 април 2023 г. Можете да се регистрирате за участие в кампанията до 7 май 2023 г., включително.

Офертата е валидна до изчерпване на количествата. Общите условия подлежат на промяна без предварително известие.

Как да си гарантирате подарък?

  1. Купете комплект гуми - поглезете се с комплект (4 бр.) летни или всесезонни гуми гуми Continental
  2. Качете фактурата и допълнителната информация - завършете процеса на регистрация, при който качвате вашата фактура, посочвате данни за закупените гуми и въвеждате информацията си за доставка на https://www.continental-promotion.com/bg
  3. Получете подарък - пожелаваме ви безопасно пътуване с вашите нови гуми Continental и се насладете на пазаруването си с ваучер за eMAG.

Изпълнете всяка стъпка по време на промоционалния период, който се провежда от 15 март до 30 април 2023. Можете да се регистрирате за участие в кампанията до 7-ми май 2023 г., включително.

 

За повече информация за условията и начина на провеждане на кампанията посетете https://www.continental-promotion.com/bg