Kumho

Kumho

Kumho Tire (Kumho Tyres) (Корея) е един от лидерите в производството на гуми, предлагащ висококачествени и безопасни гуми на разумни цени. Гумите Kumho са проектирани да осигуряват целогодишна производителност при различни условия, включително сухо, мокро и снежно време. Марката включва продуктови линии като Ecsta, Crugen, Solus, EcoWing, WinterCraft, PorTran и RoadVenture, което гарантира подходящи варианти за различни типове превозни средства, от малки коли до семейни пътнически коли, 4WD и SUV, лекотоварни търговски автомобили.

Kumho Tire Co, Ltd. е основана през 1961 г. в Южна Корея. Днес компанията е част от Kumho Doublestar Tire Group. Kumho е една от водещите световни марки гуми, продавани в над 150 страни по света. С над 60 години опит, Kumho Tire е превърнала своето скромно начало в Южна Корея в един от най-големите производители на гуми в света с осем фабрики. Kumho Tyres управлява три производствени съоръжения в Южна Корея, има още три завода в Китай, един във Виетнам и един в Джорджия, САЩ. Kumho Corporation има няколко изследователски центъра за гуми в Южна Корея, САЩ, Германия и Китай. 

Гумите Kumho многократно печелят в моторните спортове, което показва отличното качество на продуктите и поставя компанията до общопризнатите световни производители на автомобилни гуми. Най-модерните технологии и материали се използват при разработването и производството на спортни състезателни гуми. Впоследствие тези разработки се използват за масово производство. Извършвайки изследвания в областта на безопасността и надеждността на шофирането, инженерите на Kumho отдават важна роля на външния вид на гумите, тъй като колелото е сериозно допълнение към цялостния външен вид на автомобила. Особено внимание се обръща на баланса на гумите и стабилността на работата при различни режими на шофиране. Компанията непрекъснато се стреми да поддържа и развива качеството, иновативната технология и безопасността в своите продукти.

 

Летни гуми

Зимни гуми

Всесезонни