Компанията Сайлун стана световен партньор на футболния клуб Валенсия

Компанията Сайлун стана световен партньор на футболния клуб Валенсия

Компанията Сайлун стана световен партньор на футболния клуб Валенсия

Компанията Сайлун стана световен партньор на футболния клуб Валенсия

Компанията Сайлун стана световен партньор на футболния клуб Валенсия

Производителят на гуми Сайлун с гордост оповести своето първо голямо спортно партньорство с престижния Валенсия, един от най-популярните футболни клубове в Ла Лига, известен със своите силни поддръжници и фенове по целия свят. Новината е изключителна, защото за първи път китайска марка като Сайлун ще присъства в испанската Ла Лига и за първи път ще се появи върху официален екип на един от най-големите футболни отбори от Европейската Лига. 

На обявяването на новината присъстваха Президентът на Борда на Директорите на Валенсия Анил Мърти и Чен Хуанг, управляващ директор на Сайлун за Европа. Тази година Валенсия подписа договор и с Puma като основен доставчик на футболните екипи за следващите пет години, докато Bwin ще продължи на присъства на гърдите на футболистите на Валенсия следващите три години.

„Невероятното ни партньорство се основава на споделянето на общи за двете организации ценности: качество, ангажимент към нашите партньори (и фенове), високи постижения и невероятно ниво на екипна работа и сътрудничество. Ние сме изключително развълнувани да си партнираме с прекрасните играчи, служители и фенове на Валенсия“, сподели Чен Хуанг, управляващ директор на Сайлун Европа.   

Подобно на иновативната марка за гуми, клубът Валенсия е известен  с това, че създава вълнуващо преживяване и също толкова упорито заявява желанието си за победа със своите шест титли от Ла Лига, осем титли от Копа дел Рей, една Супер Купа на Испания и една Купа Ева Дуарте. Позната в цяла Европа като дом на едни от най-добрите младежки футболни академии, Валенсия също се фокусира върху инвестиции в бъдещето, подобно на талантливия екип на Сайлун.

Чрез това голямо спортно партньорство, Валенсия ще предложи силна световна платформа на Сайлун, за да създаде пряка ангажираност с клиенти и потребители – спортни фенове и водачи на автомобили, които да открият истинската стойност на продукта, който Сайлун може да предложи като по-интелигентна алтернатива на конкурентите. Валенсия не само отразява основните фирмени ценности на Сайлун, но и се гордее със страстна фен база и фантастична платформа, която улеснява общуването и разширява посланието на марката Сайлун в световен мащаб.

„Самите ние през последните две години решихме да имаме по-големи амбиции като екип за това, което можем да направим в света на футбола. Една от най-големите ни амбиции е да изградим Академията на Валенсия, за да развием велики играчи не само за Валенсия, но и за други клубове; движим се в тази посока доста успешно. Развълнувани сме, че Сайлун вече е част от това и че ще им покажем, че са направили правилния избор да си партнират с нашия клуб“, заяви Анил Мърти, Президент на Борда на Директорите на Валенсия.

 

За Сайлун

Генералната цел на Сайлун е да стане част от топ 10 производителите на гуми до 2025 година, и Сайлун е готов да употреби всички свои активи, за да я постигне. Това включва използването на модерни и интелигентно проектирани производствени бази в Китай и Виетнам, както и местни научно-развойни центрове в Канада, Германия, Китай и Виетнам, които да подпомогнат глобалното му развитие на локално ниво.

За Валенсия

Валенсия, един от най-награждаваните испански футболни клубове на национално и международно ниво, е основан на 18 март 1919 г. от Октавио Аугусто Милего и Гонзало Медина. Стогодишнината на клуба бе белязана от изключителен сезон, в който той върна у дома испанската Копа дел Рей, осма в неговата колекция, и се класира за участие в Шампионската лига на УЕФА за втори пореден сезон.