Игра на Примекс и радио Енерджи

Време е за летните гуми!

НОВ сезон, НОВ сайт на Примекс и чисто НОВИ гуми за теб!

Добре дошли, фенове на Радио ENERGY, на новия сайт на ПРИМЕКС!

Както вече сте разбрали от анонса на честотите на Радио ENERGY, ние Ви предоставяме възможност да спечелите четири летни гуми, по Ваш избор, на обща стойност до 800 лв. с ДДС!

Регистрирайте се във формата, която виждате на тази страница и може да се окаже, че в петък (01.04.2022) Вие ще сте късметлията, който ще грабне голямата награда - 4 летни гуми по избор на обща стойност до 800 лева с ДДС. 

Условията на играта са поместени ТУК

В ПРИМЕКС считаме, че избора на подходящите за Вас гуми е от изключително значение за безопасността и комфорта на шофиране. Затова подбираме много внимателно партньорите, чиито гуми предлагаме на пазара и влагаме максимален професионализъм в предоставянето на услугите по монтаж, демонтаж и баланс на гумите.

Освен висококачествени гуми предоставяме и допълнителни услуги, които биха Ви улеснили в смяната на гуми и обслужването на Вашия автомобил, като запазване на час за смяна на гумите, подсещане по Viber или със SMS за резервирания час. 

От този сезон, с помощта на наши партньори, в градовете София и Варна, можем да вземем Вашия автомобил, да сменим гумите Ви и да Ви върнем автомобила, в удобно за Вас време и място, без да се налага да идвате до нашите центрове. За целта трябва да се свържете с нашия контактен център и да уговорите удобни за Вас ден и час.

Избирайки гуми от ПРИМЕКС Вие си гарантирате качествени продукти и бързо и качествено обслужване на най-високо ниво.

Купете Вашите нови гуми от нашия НОВ сайт, а ние ще Ви ги доставим до всеки адрес в България или направо ни посетете в нашите центрове в София, Пловдив, Бургас, Варна, Шумен, Добрич, Русе и Велико Търново, като предварително си запишете час за смяна.

Предвидливите печелят, разнообразие от гуми и размери, и спестяват време и нерви!