Бургас

Адрес
Бургас , ул. "Одрин" №7, Център за обслужване на клиенти: 056 598 498
Национален телефон
0700 10 122
Работно време
Понеделник до Петък: от 8:30ч. до 18:00ч.
Събота: от 9:00ч. до 16:00ч.
Неделя: почивен ден
E-mail
info@primex-bg.com

Услуги

Център за гуми в Бургас “Примекс”

 

В нашия сервизен център за гуми в град Бургас можете да се възползвате от следните услуги:

 

  • Монтаж, демонтаж и баланс на гуми - ние ще монтираме, демонтираме и балансираме Вашите гуми бързо и старателно. В случай, че след предоставяне на услуга от нас възникне проблем, ние ви предоставяме възможността да се възползвате от безплатно повторно извършване на услугата в 15 дневен срок. 
  • Изправяне на джанти - специалистите на Примекс разполагат с последни модели висококачествено оборудване с което ще изправят Вашите джанти перфектно за нула време. 
  • Хотел за гуми - съхранете гумите си максимално дълго време в перфектно състояние. В нашия хотел за гуми те могат да стоят неограничено време без да се притеснявате от евентуални повреди дължащи се на външните условия. 
  • Реглаж на преден и заден мост - няма нищо по-важно от безопасността на един автомобил на пътя. При нас можете да получите бърз и експертен реглаж - не поемайте никакъв риск относно Вашата сигурност. 

 

Запазете си час директно в нашата онлайн форма лесно и бързо. В случай, че имате въпроси можете също така да ни пишете и на info@primex-bg.com

Галерия

Бургас

Бургас

Бургас

Бургас

Бургас

Бургас

Бургас

Бургас

Бургас

Бургас

Бургас