GITI

GITI

Giti Tire има богата история, която датира от 1951 г., с начало в Индонезия, където компанията започва с производството на гуми за велосипеди. По-късно се извършва преход към производството на гуми за леки и товарни автомобили. Giti разширява операциите си в Китай през 1993 г., а по-късно установява седалището си в Сингапур, превръщайки се в глобален производител на гуми с бранд, позициониран в Топ-10 на най-скъпите брандове на производители на гуми в света​.

Giti също така има значително присъствие в Европа, което включва регионални офиси и съоръжения за изследвания и развойна дейност, разположени в Германия и Обединеното кралство. В европейския изследователски и развоен център на Giti в Хановер, марката произвежда гуми, които са изпитани и тествани на състезателната писта, с акцент върху безопасността, комфорта и удоволствието от шофирането. Високото ниво на немския инженетинг, приложен в изработката на гумите Giti, помага на компанията да спечели множество награди за качество, както и да получи престижния TÜV сертификат с възможно най-високи оценки.

В последно време Giti осигури присъствието си и на европейския пазар на електрически превозни средства, като предостави гуми за първоначално вграждане за VW ID. Buzz, което създава предпоставка за допълнително разрастване на дела на Giti на европейския пазар за гуми​.

По отношение на производството на зимни и летни гуми, Giti се отличава със своите развойни бази в Северна Америка, където се проектират и произвеждат голямо разнообразие от гуми, включително под марката GT Radial, подходящи за широка гама автомобили и за всички сезони.

Този обширен опит и непрекъсната иновация в производството на гуми в различни региони и климати позиционират Giti като реномиран и надежден производител на гуми на глобалната сцена.

Летни гуми

Зимни гуми

Всесезонни