„Get Together, Summer Ride“ 20-23.08.2021, организирано от „Премиум Рали София–Свети Влас“ с подкрепата на ПРИМЕКС

„Get Together, Summer Ride“ 20-23.08.2021, организирано от „Премиум Рали София–Свети Влас“ с подкрепата на ПРИМЕКС

 

Този уикенд, от 20-ти до 23-ти август, нашите партньори от „Премиум Рали София – Свети Влас“ организират поредното събитие от формата Get ToGether, Summer Ride. Този формат представлява кратки автомобилни "преходи", по време на които организаторите запознават участниците с непознати маршрути и скрити дестинации, разположени в красивата ни родина.

Тази година изданието, подкрепено от ПРИМЕКС, който е основен партньор на Сезон 2021, ще стартира от сервизния ни център, който се намира на ул. "Околовръстен път" 39 в София, като отборите ще бъдат посрещнати със специални изненади и коктейл. Вторият ден ще бъде посветен на почивка и парти, защото какво е ходенето на море, ако нямаш време да отпуснеш, а за доброто настроение ще се грижат Theatro Beach Club и 100 Кила. Неделята ще бъде отредена за каране, като организаторите са подготвили живописен маршрут по Българското Черноморие с интересни завои, а крайната точка е Марина „Диневи“ в Свети Влас.

По време на Get ToGether | Summer Ride, зрителите ще затаят дъх от гледката на автомобили като Ferrari Tributo F8, Bentley Continental GT Speed, Porsche Turbo S, Lamborghini Gallardo, тунинговани Nissan GT-R Black Edition и Mercedes-Benz C63S AMG, Mustang GT и други.