Fulda

Fulda

Fulda e водеща немска марка гуми, част от групата на Goodyear, предлагаща пълна  продуктова гама модели с високо качество - резултат от високите изиквания и продуктов стандарт на местния немски пазар, както и от разнообразните климатични условия на шофиране в Германия.

Компанията е основана през 1900г. в германския град със същото име от двама бизнесмени – Густав Бекер и Мориц Хасенклевер. През 1901г. фирмата започва да произвежда различни неща, а първите им гуми са за безмоторни превозни средства като детски колички и карети, теглени от коне. Първите гуми за велосипеди, автомобили и мотоциклети се появяват през 1906 г., а през следващата година Fulda съсредоточава вниманието си само върху тях.

Днес Fulda е част от групата на Goodyear и е една от най-популярните марки на пазара, особено на германския. Компанията произвежда над 8 милиона гуми годишно и ги разпространява в 28 европейски държави.

Марката Fulda е символ на оптимален баланс на контрола върху атмосферните условия, качествено немско инженерство и съотношение цена /качество. Основни характеристики на продуктите Fulda: сигурност, дълготрайност, икономия на гориво и стойност на парите. Продуктите й се отличават с качество, признато от тестовете на водещи потребителски организации и автомобилни списания.

Разгледайте всички гуми Fulda, предлагани от Примекс.

 

 

Летни гуми

Зимни гуми

Всесезонни