Dunlop

Dunlop

Dunlop е водеща световна марка в разработката и производството на гуми с високо и ултрависоко представяне, базирани на успехите в моторните спортове. 

Историята на Dunlop започва с момент на иновация, когато Джон Бойд Дънлоп изобретява пневматичната гума в Белфаст, Северна Ирландия през 1888 г. В продължение на повече от 125 години марката се свързва с отдаденост на иновациите и високото представяне, което очакват нейните клиенти.

Dunlop днес е част от групата на Goodyear и стои зад продукти, които можем да определим като високоскоростни и свръхвисокоскоростни гуми за шофьори ентусиасти.

Dunlop има висока репутация и сред производителите на автомобили, които избират тази марка за първоначално вграждане в различни модели, например Porsche 911 GT3 и GT2 RS.

Сред иновативните технологии в сегмента на леките думи, разработени от Dunlop,  са например Noise Shield Technology (намаляваща звука в купето с до 50%), Maximum Flange Shield (предпазва скъпите алуминиеви джанти от удар в бордюр – налична в определени размери) и други.

Разгледайте всички гуми Dunlop, предлагани от Примекс.

 

 

 

Летни гуми

Зимни гуми