ContiVanContact 100

Continental Continental
ContiVanContact 100

Безопасност. И още повече ефективност.

Ефективност и безопасност за всеки ден.

Проектирана в Германия, марката Continental предлага висококачествени гуми с оптимални спирачни характеристики и безопасност

Високо ниво на ефективност, благодарение на по-дългия километров пробег

Спечелила доверието на водещи производители на автомобили, включително за модели като: Fiat Ducato, Iveco Daily and Mercedes-Benz Sprinter

Подобрена издръжливост на всякакви пътища и по-дълъг сервизен живот.

Здравата шарка на протектора и елементите за изхвърляне на камъни, разположени на дъното на каналите, не позволяват засядане на камъни. Така гумата е добре защитена срещу откъртване на части от протектора или друга повреда. Масивният 3D протектор на странѝцата предпазва от претриване в бордюри и увеличава трайността на гумата.

Високи нива на безопасност за тежки товари.

Гумата се отличава със здрава конструкция на каркаса и подсилени страници. Това допринася за съществено повишаване на товароносимостта с високо ниво на стабилност при движение.

Високо ниво на ефективност, благодарение на по-дългия километров пробег.

Използваната частична силика смес е особено издръжлива. Плоският профил  осигурява по-голяма контактна площ с пътя, създавайки по-голям обем на износване. В резултат на това гумата е по-ефективна поради възможността за изминаване на повече километри.

 

Налични размери гуми

195 / 70 R15
215 / 75 R16 285 / 65 R16